Nieuwsgierig geworden? Bel voor een proefrit!

   +31 6 1479 8106  Hopperzuigerstraat 8, 1333 HL Almere

Import & Export

Import en Export Diensten: Jouw Betrouwbare Partner

Ben je op zoek naar professionele import- en exportdiensten voor jouw auto? Bij ons autobedrijf staan we klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, of je nu een auto wilt exporteren naar het buitenland of een voertuig wilt importeren uit een ander land. Lees verder om meer te weten te komen over onze import- en exportdiensten en hoe we jou kunnen helpen met een soepele en probleemloze internationale autohandel.

Exporteren van jouw Auto

Wanneer je ervoor kiest om jouw auto te exporteren, staan wij voor je klaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. We bieden verschillende opties, afhankelijk van jouw behoeften:

  1. Volledige Exportservice: We regelen alles voor jou, van het afmelden van de kenteken tot het daadwerkelijk weg brengen van de auto naar de gewenste bestemming. Dit omvat het verzamelen van alle benodigde exportdocumenten en het coördineren van het transport.

  2. Afmelden van Kenteken en Exportpapieren: Als je de auto zelf wilt exporteren, kunnen wij de kenteken afmelden en alle exportpapieren voor je in orde maken. Op deze manier ben je klaar om de auto zelf naar de eindbestemming te brengen.

Ongeacht welke optie je kiest, wij zorgen ervoor dat het exportproces soepel verloopt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de administratieve rompslomp.

Importeren van een Auto

Wil je een auto importeren uit het buitenland? Wij zijn jouw betrouwbare partner in dit proces. Onze importdiensten omvatten:

  1. Ophalen en Transport: Op jouw verzoek halen wij de gewenste auto op en brengen deze naar onze locatie. Of het nu gaat om een auto van een particuliere verkoper of een autodealer, wij zorgen voor een veilig en betrouwbaar transport naar Nederland.

  2. Kentekenregistratie: Nadat de auto bij ons is aangekomen, regelen wij de kentekenregistratie en zorgen wij ervoor dat de auto voldoet aan alle wettelijke eisen voor gebruik op de Nederlandse wegen.

Met onze importdiensten kun je zonder gedoe jouw droomauto naar Nederland halen en genieten van de voordelen van een internationale autohandel.

Waarom Kiezen voor Onze Import- en Exportdiensten:

  • Professionele en betrouwbare service.
  • Expertise in internationale autohandel.
  • Persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen.
  • Volledige ontzorging gedurende het gehele proces.

Kortom, of je nu een auto wilt exporteren of importeren, wij zijn er om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw partner zijn in jouw internationale autoavontuur!

Proefritje rijden?

Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Almere. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen!

© 2024 Carplace. All rights reserved.

Log in to your account